Več o knjigi

cas-je-zdaj-naslovnica-okvirV zadnjih desetletjih ayahuasca odločno prodira v našo kulturo. Stik z njo ljudje iščejo iz različnih razlogov. Nekaterim je pot duhovne in osebne rasti, drugi iščejo fizično in energetsko ravnovesje, spet tretji odgovore na vprašanja o svetu, ki nas obdaja.

Knjiga tistim, ki stik iščejo prvič, ponuja informacije, ki lahko podprejo jasnejšo odločitev o tem, ali bi jim ayahuasca utegnila pomagati najti to, kar iščejo. Bolj izkušenim raziskovalcem spremenjenih stanj zavesti prinaša dodatne odgovore, ostalim pa napeto zgodbo popotovanj v drugačne svetove.

V zadnjem delu se dotakne še širšega znanja in razumevanja sveta, ki ga skupaj živimo na tem planetu. Čeprav je zgodba ayahuasce vedno osebna, po drugi strani presega zgodbo kateregakoli od nas posameznikov, saj uči o tem, kako smo neločljivo povezani eden z drugim, z naravo in s planetom.

“Erika nas popelje na pot preobrazbe, tako na osebni kot kolektivni ravni. Nagovori dele v nas, ki morebiti še spijo in so čakali, da se prebudijo. Modrosti in spoznanja, ki jih podaja v knjigi, presegajo nas same. V nas zbujajo občutke odgovornosti in spoštovanja do narave, planeta in drug drugega.” — Maja Fabjan, novinarka, Delo

“Že več desetletij Ayahuasca vztrajno prodira iz področja domorodnih kultur v zahodni svet, v zadnjem desetletju pa smo priča porastu znanstvenih raziskav, ki potrjujejo terapevtski potencial Ayahuasce. S sodobno znanostjo tako počasi potrjujemo vedenje o njenem zdravilnem potencialu, ki je v domorodnih kulturah prisotno že več stoletij. Zdaj je čas, da začne sodobna znanost sodelovati s stoletnim znanjem domorodnih kultur in čas je, da začnemo razumeti, da ta dva pogleda nista izklučujoča, temveč dopolnjujoča. Knjiga Čas je zdaj ponuja prekrasen in temeljit vpogled v to starodavno znanje, obogaten z iskreno izpovedjo avtorice, ki kaže, da so zares dobri terapevti lahko le tisti, ki so se sami soočili s svojo temo in se iz nje tudi vrnili.” — Mina Paš, dr.med., Integrativna psihoterapevtka, Inštitut zajčja luknja

“Čas je zdaj nas opomni, da je drugačen človek možen in da ni le del že pokopane dobe ali še neujete evolucijske stopničke. Erika Oblak ne orisuje poti prebujanja drugačnega pogleda z razgledne točke te ali one stroke, pač pa skozi lastne korake, ki jih je prehodila ob stapljanju s kulturo, ki je uspela tovrstnega človeka, še kako nujnega kažipota v tej dobi, ohranjati.” — Matej Janković, avtor oddaje Drogerija na Radio študent

Knjiga je na voljo za 15 eur.
Plačilo po predračunu. Stroške pošiljanja plača kupec.

Naročite pa jo lahko tudi pri Založbi Primus.

Naročila na: info@erikaoblak.com

4 Responses
 1. sasapetejan

  Čudovita knjiga z odličnimi informacijami in zelo jasnimi sporočili. Knjižica je izjemen dokument o osebni izkušnji ayahuasce in njenih svetovih. A bolj kot to, je zapis Erike Oblak poziv k prebujenju. Je zapis, ki vstopi v bralko/bralca.

 2. Melisa Gabriela Mlakar

  Erikina knjiga je ena od mnogih knjig, ki govorijo o rastlinah
  (učiteljicah) in sem jih doslej prebrala. A tako lepa ni bila nobena. Od
  prve do zadnje strani je prežeta s spoštljivo hvaležnostjo za modrost,
  ki nam jo predajajo rastline. Erika, hvala!!!!

 3. Marija Vidovič

  Ob branju vaše zgodbe,tudi bralca odpelje v ene druge realnosti,v drugi svet.Ves čas sem imela občutek,da sem tudi jaz deležna vseh teh obredov.Zelo močna energetska knjiga,isto kot vsa sporočila,ki so namenjena vam,isto tako tudi bralcu.Ves čas sem imela občutek,da so ob meni vsa ta duhovna bitja,katera poskrbijo,da bralcu približajo ta čudoviti svet.
  Hvala za to knjigo g.Erika ❤vse čestitke.
  Z vsem spoštovanjem
  Meri

Leave a Reply